• Klankdruppels Afscheidsbegeleiding
Wat zeggen families ...
En dan wordt het stil in huis. Het rumoer rondom de laatste dagen van afscheid zijn voorbij. Er moeten nog zaken worden afgehandeld, maar de leegte neemt zijn plaats in. Na de uitvaart heeft u van mij een boekwerkje overhandigd gekregen. Daar staan de woorden in die zijn gebruikt tijdens de dienst. Soms vinden nabestaanden het prettig om nog een reactie aan mij terug te kunnen geven. Dat stel ik altijd zeer op prijs.

Thea
Lieve Theresia. Wij willen je ontzettend bedanken voor de fijne samenwerking ivm met het overlijden van mijn man onze (schoon)vader en opa. Het was een heel mooi en waardig afscheid precies zoals hij had gewild. Ook de prachtige woorden van jou zo mooi gedaan en prachtig gesproken. We hebben vele mooie reacties gehad dat het zo mooi was. En dat geeft een stukje troost dat het goed was. Nogmaals Bedankt Thea en de kinderen

Margot
Beste mevrouw Rook, Heel hartelijk dank voor uw gedicht. Het is precies zoals het is. Mijn manier van leven en beleven. Het geeft mij troost. Ook ben ik u veel dank verschuldigd voor de sublieme manier waarop u ons geholpen heeft, zodat alle familie en vrienden een mooi en waardig afscheid konden nemen. Dank dank hiervoor. Vriendelijke groet Margot
Esther
Goedemorgen Theresia, Wat mooi heb jij gisteren alles begeleid en geleid. Wij kijken terug op een mooi en fijn afscheid. En wat een lief boekje en mooi hart heb je gemaakt. Erg mooi zeg. Dank jou wel voor alle hulp en fijne begeleiding. Liefs van ons allemaal Raymond, Suzan, Fleur en Esther

Astrid
Lieve Theresia. Ik ben je ontzettend dankbaar voor de prachtige woorden die je hebt gesproken op mama's uitvaart en de ontmoeting die hieraan vooraf ging. Liefs Astrid.

Familie Mensink
Hoi Theresia, Met elkaar hebben we nog thuis over de dienst nagesproken. 'Wat een mooie dienst', hoorden we van iedereen. De foto-collage met muziek, jouw toespraak ... een en al lof. Namens Alie en de rest van de familie een hele grote dank voor wat je voor ons hebt gedaan. Onbetaalbaar. Een hele fijne groet van ons allen.

Tineke en Giny
Beste Theresia, Mede namens Simon, Vincent en Christiaan wil ik je hartelijk danken voor de goede en mooie begeleiding tijdens de uitvaartdienst van Roelof. Wij kijken terug op een waardige en sfeervolle uitvaartdienst waarbij Roelof zijn leven op alle manieren goed is neergezet en door jou is verwoord. Ook dank voor de gedenkstenen, een sfeervolle afronding. Vriendelijke groet, Tineke en Giny.

Joop en Annie
Theresia, Bedankt voor je mooie woorden, Het heeft ons veel troost en kracht gegeven. Liefs van Joop en Annie, Johan en Jeroen.

Henriet en Margriet
Lieve Theresia, Hierbij willen wij onze dank en waardering uitspreken voor de goede en fijne begeleiding tijdens het huiskamergesprek. De levensloop van onze moeder tijdens de uitvaart zo mooi te hebben verwoord, wat het geheel tot een heel warm en liefdevol afscheid heeft gemaakt. Jouw bijdrage hieraan was fantastisch en daar zijn wij jou heel dankbaar voor. Lieve groet

Ellen, uit naam van Sylvan
Theresia Rook was onze spreekster tijdens de begrafenis van Sylvan. Een ontzettende warme persoonlijkheid waarmee we heel blij waren. Ze heeft ervoor gezorgd dat de dienst mooi aan elkaar werd gesproken. Ik kan het dan ook iedereen aanbevelen een spreker/spreekster te vragen voor een begrafenis. Ze nemen heel wat zorg uit handen, waar jij je die dag niet druk om hoeft te maken. Gezien je wel heel wat andere dingen aan je hoofd hebt op zo een moment.
Engeltje Sylvan mocht slechts 5 dagen oud worden.

Coen en Roy
Hallo Theresia. Wat leek een hele sfeerloze uitvaart te worden ( Corona) heb jij samen met Herman Bottenberg, toch een beetje kleur kunnen geven. Ondanks de beperkte mogelijkheden denk ik dat iedereen het een goeie uitvaart vond. Ik denk dat ik namens iedereen spreek dat je het top gedaan hebt onder deze moeilijke omstandigheden. Bedankt!

Esther en Jenny
Hallo Theresia. Bedankt voor je mooie toespraak. Met een lach en een traan. Het was een mooi afscheid in deze rare tijd. (Corona)

Gerda en Jose
Theresia, dank je wel. We vonden het fijn dat je hebt gesproken op de uitvaart van onze vader. Mede door het mooie verhaal, wat je gemaakt hebt uit de verhalen die wij je verteld hebben, hebben we een hele mooie dienst gehad. En kijken we terug op een mooie uitvaart. Nogmaals dank je wel, Gerda en Jose.

Diana Post
Theresia. Wij zijn je nog steeds dankbaar hoe jij onze moeder hebt begrepen tijdens jullie gesprekken en deze woorden hebt vertaald tijdens "haar" dienst. Zo mooi, dank je wel. Diana Post.

Thijs, Jordy, Fokke en Marieke
Lieve Theresia. Ontzettend bedankt voor jouw verwoording van het leven van onze moeder. Wat heb je dat mooi gedaan. Vol warmte en met zoveel respect ... prachtig. Dank je wel. Liefs van Thijs, Jordy, Fokke en Marieke.

Familie de Boer
Lieve Theresia. Bedankt voor de mooie woorden tijdens de dienst. Deze kaart is door onze moeder ingekleurd. Deze geven we jou mee als een herinnering aan deze dag en de vrouw waarover jij gesproken hebt. Hartelijke groet familie de Boer.

Familie de Lange
Beste Theresia. Heel hartelijk bedankt voor de mooie toespraak. Als blijk van waardering willen wij je deze attentie overhandigen. Hartelijk dank, familie de Lange.

Ans, Gerrit, Irene en Martin
Beste Theresia. De levensloop van onze moeder heb je zo mooi verwoord, dat wij aan het afscheid van haar een mooie herinnering hebben overgehouden. Daar zijn wij je heel dankbaar voor. Ans, Gerrit, Irene en Martin.

Familie de Jong
Beste Theresia. Hartelijk bedankt voor de goede zorg en begeleiding. Familie de Jong.

Familie Timmer
Beste Theresia. Als dank en waardering voor de mooie begeleiding tijdens de uitvaart van echtgenoot, vader en opa Dik willen wij jou op deze manier bedanken. De vele bijzonder mooie reacties die wij mogen ontvangen zeggen meer dan genoeg hoe jij dit hebt neergezet. Nogmaals ontzettend bedankt en geniet van ons cadeau. Familie Timmer.

Gerben
Theresia, ik wil je bedanken voor de mooie toespraak die je hebt gehouden bij onze moeder. Was zeer mooi gedaan en waardig. Met lieve groet, Gerben.

Roy
Theresia Rook heeft mogen spreken op de uitvaart van mijn neef, die helaas te jong is overleden. Van te voren hebben wij met de familie een mooi woonkamer gesprek gehad waar Theresia bij was. Hier nam ze ruim de tijd voor. De volgende dag hadden wij de tekst in onze mailbox die zij aan de hand van het woonkamer gesprek zal voordragen. De moeder van mijn neef is helaas blind, Theresia heeft via de telefoon de tekst opgenoemd aan mijn tante. De dienst zelf was prachtig en de tekst ook, met daarin tekst zelfs in het dialect, wat ze thuis had geoefend. Wij als familie zijn Theresia heel dankbaar dat de uitvaart prachtig is verlopen en kunnen, ondanks het verdriet, er prachtig op terug kijken. Gr Roy.

Albert en de kinderen
Hallo Theresia. Gezien de vele positieve reacties die wij ontvangen hebben is dit bedankje wel op zijn plaats. Voor ons was het ook een hele mooie afsluiting waar we nog lang over na zullen praten. We zijn niet voor 100 procent tevreden maar voor 200 procent tevreden. Nogmaals dank voor je goede zorgen. Geniet van de mooie bloemen en het mooie weer. Groeten van ons allemaal. Albert en de kinderen.

Mevrouw J van Doorn
Theresia, Namens de familie hartelijk dank voor de mooie toespraak tijdens het afscheid van onze oom. Vriendelijke groet J van Doorn.

Familie de Vos
Hallo Theresia. Wij, familie de Vos, willen je bedanken voor de mooie voordracht bij de crematieplechtigheid. Je hebt er een mooi verhaal van gemaakt, welke recht doet aan de nagedachtenis van mijn man, onze heit en pake.

Fenna
Lieve Theresia. Wij willen jou bedanken voor dat de rouwdienst van onze mem, beppe en oerbeppe zo fijn is verlopen. Wij kunnen met een goed gevoel terugkijken. Namens onze familie, groet Fenna.


Omdat er Liefde is, bestaat er geen voorbij.