• Klankdruppels Afscheidsbegeleiding
Dot-Art design urn Dot-Art design urn

Kleurrijke unieke urnen

Sinds 2020 hebben Jan Fleer Fryske houtbewurker en ik, de handen ineengeslagen. Jan heeft mij gevraagd om, naast zijn eigen collectie design urnen, nu ook zijn houten urnen door mij met kleurrijke Dot-Art af te laten werken.
Samen zijn we best wel trots op het resultaat. Maar bovenal is het bijzonder om te mogen werken aan een unieke plaats op aarde: de laatste rustplaats van iemands dierbare geliefde.
De urnen zijn in diverse maten en diverse kleuren te bestellen via Jan Fleer te Leeuwarden. Email: fryskehoutbewurker@gmail.com
Unieke 'ik herinner jou' stenen
Rouw verwerken door middel van kleur is een hele krachtige manier om een verhaal, het verdriet daadwerkelijk een plaats te kunnen geven.

Sinds 2018 maak ik stenen voor mensen. Stenen als een blijvende herinnering of gewoon omdat de steen zo mooi is dat men het graag ergens in huis een plekje wil geven. Ik werk ook wel op 'houten' stenen. Deze zijn zo licht dat ze met de post kunnen worden verstuurd.
De vraag om een steen te maken voor een nabestaande komt steeds vaker voor. Regelmatig wordt er dan gebruik gemaakt van stenen die ik al half klaar heb, zodat daarna de naam er nog aan toe kan worden gevoegd. Maar soms brengen mensen ook hun eigen steen mee. Er is veel mogelijk. Neem gerust contact op voor meer informatie.

herinnering steen
Regenboog herinnering steen
herinnering steen
'Ik herinner jou' kunst
  • Herinnerings-stenen
  • Stenen met naam
  • Urnen
Uniek
Ieder werk is uniek en hand beschilderd door Klankdruppels Uitvaartbegeleider Theresia Rook
Voor extra informatie voor de URNEN VAN JAN FLEER kunt u kijken op zijn facebook Jan Fleer

Een tastbare herinnering