• Klankdruppels Afscheidsbegeleiding
gedichten bij een uitvaart
Engelen voor jou
Liefdevolle gedichten soms met een kwinkslag, dan weer serieus soms over ziek zijn en een aantal religieus. Gedichten over engelen, engelen voor jou maar ook korte verhalen over liefde en over trouw. 88 gedichten en 3 korte verhalen. Ieder gedicht vertelt een verhaal die heel herkenbaar dicht bij de lezer ligt.

Volg mij op Facebook voor de nieuwste gedichten

Als kind wilde ik al graag schrijven en ik merkte dat mijn emoties zich vaak vertaalden in dichtvorm. Vele dagboekjes heb ik volgeschreven en vanaf 1985 ben ik de betere gedichten gaan bewaren.

Uitvaartbegeleiden betekent voor mij: u mee te helpen om met respect een liefdevol afscheid te kunnen nemen.
Ik leef mij in om het afscheid vorm te geven. Tegelijkertijd komen er dan ook gedichten als inspiratie omhoog, welke ik gebruik tijdens de dienst. Sommige gedichten zijn persoonlijk. Andere kunnen soms met een kleine aanpassing nogmaals gebruikt worden. En daardoor voor u als lezer misschien als een inspiratie om zelf te gebruiken om iemand een kaartje te sturen. Of wanneer u zelf bij een uitvaart gaat spreken.

In 2022 hoop ik mijn volgende dichtbundel uit te kunnen brengen. Deze zal nog meer gericht zijn om anderen te helpen bij het vinden van de juiste woorden bij rouw en verlies.


Herinneringen zijn de momenten die indruk achterlieten en steeds opnieuw indruk zullen maken